visualbasic_maken

Visual Basic

Visual Basic (VB) is de naam van een reeks programmeeromgevingen, later programmeertalen, uitgebracht door Microsoft. Het doel van Visual Basic is de ondersteuning van het bouwen van grafische applicaties op een visuele manier, dat wil zeggen, zo veel mogelijk via directe grafische manipulatie van elementen in plaats van het expliciet invoeren van programmacode.

c++_maken

C ++

C + + is een van de meest populaire programmeertalen en wordt op brede verscheidenheid van hardware en besturingssystemen. Als een efficiënte compiler om native code, haar toepassingsdomeinen zijn systemen software, applicatie software, stuurprogramma's, embedded software, high-performance server-en client-applicaties en entertainment software zoals videospelletjes. C ++ sterk beïnvloed vele andere populaire programmeertalen, met name C # en Java.

phpmysql_maken

PHP/MySQL

MySQL is de meest populaire gebruikte database met PHP. PHP met MySQL is een krachtige combinatie die de echte kracht van server-side scripting. PHP heeft een breed scala van MySQL functies beschikbaar met de hulp van een aparte module. In PHP5, is deze module is verwijderd en moet apart worden gedownload. MySQL kunnen gebruikers tabellen wanneer gegevens veel efficiënter kunnen worden opgeslagen dan de manier waarop data wordt opgeslagen in arrays. Om MySQL of databases in het algemeen effectief te gebruiken, moet u SQL of Structured Query Language begrijpen. Merk op dat deze pagina maken gebruik van de mysqli functies en niet de oude mysql functies.