dpsoftware_nederland_webdesign

Web Design HTML/CSS3

HTML5 (HyperText Markup Language 5) is de nieuwste, nog onafgewerkte versie van de HTML-standaard. Deze nieuwe taal zal de functionaliteit van zowel html en xhtml bevatten. Verder verbetert HTML5 ook de kleine foutjes van zijn voorganger en levert hij betere ondersteuning voor webapplicaties. De term HTML5 wordt ook gebruikt als marketingterm, waarbij naast HTML-versie 5 ook omliggende technieken zoals CSS3, JavaScript, XML, JSON en SVG meegenomen worden in de definitie.

dpsoftware_webwinkel_nederland

Web Winkels

Magento is een e-commerce platform waarmee je een lijst van items te koop online als onderdeel van een online shop. Het ondersteunt kassa met veel verschillende betaalmethoden, een reeks van uitbreidingen, en is momenteel de snelst groeiende oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

dpsoftware_nederland_wordpress

WordPress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) wordt gepubliceerd. Veel weblogs maken gebruik van WordPress. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.